Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική /

Main Author: Ράπτης, Νίκος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Interbooks, c1997.
Edition:1η έκδ.
Subjects:
LEADER 00750nam a2200217 a 4500
001 3122
005 20171111224310.0
008 040401s1997 gr 00010 gre d
020 0 0 |a 9603900230 
082 0 0 |2 21  |a 641.5 
100 1 0 |a Ράπτης, Νίκος Δ. 
245 1 0 |a Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική /  |c Νίκος Δ. Ράπτης. 
250 0 0 |a 1η έκδ. 
260 0 0 |a Αθήνα :  |b Interbooks,  |c c1997. 
300 0 0 |a 355 σ. :  |b πίν. ;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 353 - 355. 
650 0 0 |a Confectionery 
650 0 0 |a Cookery 
650 0 4 |a Ζαχαροπλαστική 
650 0 4 |a Μαγειρική 
952 |a GrTHDAPL  |b 59038dc26c5ad119ff9005d0  |c 952a  |d 9528  |e 641.5 Ραπ  |t 1  |x m  |z Books