Η σόγια /
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Ιωάννη Δ. Τόλη,
1989.
|
Subjects: |
Table of Contents:
- Σύσταση, επεξεργασία, προϊόντα, χρήσεις - - Ταξινόμηση - -Μορφολογία και ανάπτυξη - - Ποικιλίες - - Γενετική βελτίωση - - Σποροπαραγωγή - - Τεχνική καλλιέργειας - - Θρέψη και μεταβολισμός - - Φυσιολογία της σόγιας στις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος - - Μυκητολογικές ασθένειες - - Βακτηριολογικές ασθένειες - - Ιολογικές ασθένειες - - Στρατηγικές αντιμετώπισης ασθενειών - - Επιβλαβή έντομα και ακάρεα - - Έντομα αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων - - Τα ζιζάνια στη σόγια : είδη, επιδράσεις και αντιμετωπιση.