Η σόγια /

Other Authors: Τόλης, Ιωάννης Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ιωάννη Δ. Τόλη, 1989.
Subjects:
Table of Contents:
  • Σύσταση, επεξεργασία, προϊόντα, χρήσεις - - Ταξινόμηση - -Μορφολογία και ανάπτυξη - - Ποικιλίες - - Γενετική βελτίωση - - Σποροπαραγωγή - - Τεχνική καλλιέργειας - - Θρέψη και μεταβολισμός - - Φυσιολογία της σόγιας στις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος - - Μυκητολογικές ασθένειες - - Βακτηριολογικές ασθένειες - - Ιολογικές ασθένειες - - Στρατηγικές αντιμετώπισης ασθενειών - - Επιβλαβή έντομα και ακάρεα - - Έντομα αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων - - Τα ζιζάνια στη σόγια : είδη, επιδράσεις και αντιμετωπιση.