|
|
|
|
LEADER |
01900nam a2200409 a 4500 |
001 |
2023064 |
005 |
20171112000015.0 |
008 |
110217s1994 r r 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9608520226
|
040 |
|
|
|a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
|b gre
|e AACR2
|
050 |
|
|
|a SF239
|b .E7 1994
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 637.127
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 637
|
245 |
1 |
0 |
|a Επιμορφωτικό σεμινάριο στη γαλακτοκομία:
|b Ιωάννινα 25-26 Οκτωβρίου 1994/
|c [οργάνωση] Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδος
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα:
|b Εκδόσεις Αθαν. Σταμούλης,
|c [1994]
|
300 |
1 |
0 |
|a 159 σ. :
|b πίν., σχήμ. ;
|c 24 εκ.
|
500 |
1 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές
|
500 |
1 |
0 |
|a Χορηγός ΕΛΣΑ Α.Ε.
|
504 |
1 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφία.
|
504 |
1 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
504 |
1 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες
|
650 |
1 |
7 |
|a Γαλακτοκομία
|
650 |
1 |
7 |
|a Γάλα
|x Ποιότητα
|
650 |
1 |
0 |
|a Dairying
|
650 |
1 |
0 |
|a ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ *
|x ΣΥΝΕΔΡΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΓΑΛΑ
|x ΠΟΙΟΤΗΤΑ
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairying
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairy processing
|
710 |
0 |
0 |
|a Σταμούλης
|b Αθανάσιος Δ.
|
710 |
2 |
0 |
|a Εθνική Επιτροπή Γάλακτος
|
710 |
2 |
0 |
|a Α. Σταμούλης
|
710 |
2 |
0 |
|a Αθ. Σταμούλης
|
710 |
2 |
0 |
|a Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδας
|
711 |
1 |
0 |
|a Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Γαλακτοκομία
|
952 |
|
|
|a GRThAnMak
|b 59cc9e946c5ad1344601e2b4
|c 998a
|d 945l
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc1a976c5ad13446f77819
|c 998a
|d 945l
|e 637 ΕΠΙ
|t 5
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc84596c5ad13446fe23eb
|c 998a
|d 945l
|e PROC 637.127 ΕΠΙ
|t 1
|x m
|z Books
|