Θυσία και μαγειρική στην αρχαία Ελλάδα/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , , |
Other Authors: | , , , , |
Format: | Book |
Language: | Greek French |
Published: |
Αθήνα:
Δαίδαλος-Ι. Ζαχαρόπουλος,
2007
|
Series: | Σύγχρονη αρχαιογνωστική βιβλιοθήκη
|
Subjects: |
Item Description: | Μετάφραση του: La cuisine du sacrifice en pays grec. |
---|---|
Physical Description: | 466 σ. : εικ. ; 21 εκ. |
Bibliography: | Βιβλιογραφία: σ. 436-453. Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο. Περιέχει βιβλιογραφικές αναγραφές και ευρετήριο. Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές (σ. [435]-453) και ευρετήριο |
ISBN: | 9789602273555 |