Citrus processing: a complete guide/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Gaithersburg, Md.:
Aspen,
1999
|
Edition: | 2nd ed. |
Series: | A Chapman & Hall food science book
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 663.63 KIM | 2 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 663.63 KIM | 2 | Προβολή | OPAC |
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης | TP 562 | 1 | Προβολή | OPAC |