Meat hygiene/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
London:
W.B. Saunders Company,
c1999
|
Edition: | 10th ed. |
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.907 GRA | 1 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Αθήνας | 664.907 GRA | 1 | Προβολή | OPAC |
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 664.9 GRA | 1 | Προβολή | OPAC |
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | 1 | Προβολή | OPAC |