Οροφοκομία Οργάνωση και λειτουργία υπηρεσιών ορόφων ξενοδοχειακών μονάδων

Main Author: Κοβούση, Χαρούλα
Other Authors: Κακλέα, Χαρούλα
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2005
Subjects:
LEADER 00988nam a2200205 a 4500
001 1939946
005 20171111235819.0
008 050509s2005 a||| 000 yygre
020 |a 960-87993-5-X 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 21  |a 650 
100 0 1 |a Κοβούση, Χαρούλα 
245 1 |a Οροφοκομία  |b Οργάνωση και λειτουργία υπηρεσιών ορόφων ξενοδοχειακών μονάδων  |c Χαρούλα Κοβούση [και] Χαρούλα Κακλέα 
260 1 |a Αθήνα  |b Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  |c 2005 
300 1 |a 157,[2]σ.  |b εικ.  |c 26εκ. 
650 1 |a Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ  |x Σπουδή και διδασκαλία 
700 0 1 |a Κακλέα, Χαρούλα 
952 |a GRAtEVE  |b 5908b7b36c5ad1338a8dcbed  |c 995b  |d 995e  |e 00207/2006-2  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5f66c5ad14ac1e791de  |c 945l  |d 998a  |t 1  |x m  |z Books