|
|
|
|
LEADER |
07065nam a2201129 a 4500 |
001 |
1935385 |
005 |
20171111235813.0 |
008 |
000315s1900 gr gr 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9601204938
|
040 |
|
|
|a GR
|b TΕΙ Λάρισας. Τμήμα Εκδόσεων και Βιβλιοθήκης (Τηλ. 622063)
|e AACR2
|
050 |
|
4 |
|a RA601
|b .Z55 1995
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 612.3
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 613.2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 362.1
|
082 |
|
0 |
|2 21
|a 613.2
|
082 |
0 |
0 |
|a 613.2
|
082 |
0 |
0 |
|2 22nd. ed.
|a 613.2
|
082 |
0 |
0 |
|2 21η
|a 613.2
|
082 |
0 |
0 |
|a 613.2
|
082 |
0 |
4 |
|2 22
|a 613.2
|
100 |
1 |
4 |
|a Ζηλίδης, Χρήστος Δ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Διατροφή και δημόσια υγεία/
|c Χρήστος Δ. Ζηλίδης
|
260 |
1 |
0 |
|a Θεσσαλονίκη:
|b University Studio Press,
|c 1995
|
300 |
1 |
0 |
|a 171 σ. ;
|c 24 εκ.
|
500 |
0 |
0 |
|a Παράρτημα Αιγίου. Τμήμα Φυσικοθεραπείας.
|
504 |
1 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφία.
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναγραφές
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναγραφές
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφία
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία.
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία: σ. 170-171
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες
|
505 |
0 |
0 |
|a Εισαγωγή -- Μέρος Α'. Διατροφική εποπτεία και διατροφική πολιτική: Κεφάλαιο Πρώτο. Διατροφή και νοσηρότητα: 1.1 Πρωτογενή διατροφικά νοσήματα 1.2. Χρόνια νοσήματα 1.3. Άλλα νοσήματα σχετιζόμενα με τη διατροφή 1.4. Νοσήματα μεταδιδόμενα με τις τροφές -- Κεφάλαιο Δεύτερο. Εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης του πληθυσμού - διατροφική εποπτεία: 2.1. Οι μέθοδοι εκτίμησης της διατροφικής κατάστασης του πληθυσμού 2.2. Μελέτη της κατανάλωσης τροφίμων 2.3. Μέθοδοι συλλογής στοιχείων 2.4. Διατροφική εποπτεία 2.5. Μεθοδολογία της διατροφικής εποπτείας 2.6. Οργάνωση συστήματος διατροφικής εποπτείας -- Κεφάλαιο Τρίτο. 3.1. Τι είναι διατροφική πολιτική 3.2. Καθορισμός των διατροφικών στόχων 3.3. Παρεμβάσεις και μέτρα για την εφαρμογή μιας διατροφικής πολιτικής 3.4. Σχεδιασμός εναλλακτικών λύσεων και επιλογή 3.5. Αξιολόγηση της διατροφικής πολιτικής -- Μέρος Β'. Η εξέλιξη της διατροφής στην Ελλάδα: Κεφάλαιο Τέταρτο. Πρόσληψη θερμίδων και θρεπτικών συστατικών: 4.1. Μεθοδολογικά προβλήματα και πηγές πληροφοριών 4.2. Η θερμιδική αξία της διατροφής 4.3. Η κατανάλωση πρωτείνών 4.4. Η κατανάλωση λιπιδίων 4.5. Συμπεράσματα -- Κεφάλαιο Πέμπτο. Η κατανάλωση τροφίμων στην Ελλάδα: 5.1. Οι εξελίξεις στην Ελλάδα την περίοδο του μεσοπολέμου 5.2. Οι μεταπολεμικές εξελίξεις 5.3. Η διατροφή στον ευρωπαίκό χώρο και την Ελλάδα - διεθνείς συγκρίσεις 5.4. Αστικο - αγροτικές διαφορές στα πρότυπα διατροφής στην Ελλάδα 5.5. Δαπάνες των νοικοκυριών για διατροφή -- Κεφάλαιο Έκτο. Η διάθεση τροφίμων στην ελληνική αγορά: 6.1. Η εγχώρια παραγωγή 6.2. Εισαγωγές και εξαγωγές -- Βιβλιογραφία
|
650 |
0 |
0 |
|a ΔΙΑΤΡΟΦΗ
|
650 |
0 |
0 |
|a ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
|
650 |
0 |
0 |
|a NUTRITION
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία
|
650 |
0 |
0 |
|a Τροφιμογενείς ασθένειες
|
650 |
0 |
0 |
|a Ασθένειες
|x Διαιτολογικές απόψεις
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφική πολιτική
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|z Ελλάδα
|
650 |
0 |
0 |
|a Τροφή
|z Ελλάδα
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Neoplasms
|
650 |
0 |
0 |
|a Morbidity
|
650 |
0 |
0 |
|a Obesity
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Public health
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
|
650 |
0 |
0 |
|a DIET
|
650 |
0 |
0 |
|a MORBIDITY
|
650 |
0 |
0 |
|a NEOPLASMS
|
650 |
0 |
0 |
|a Obesity
|
650 |
0 |
0 |
|a Public health
|
650 |
0 |
0 |
|a ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a ΔΙΑΤΡΟΦΗ
|x ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία
|
650 |
0 |
0 |
|a Public health
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|x Research
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|x ΄Ερευνα
|
650 |
0 |
0 |
|a Τροφιμογενή νοσήματα
|
650 |
0 |
0 |
|a Foodborne diseases
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition policy
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφική πολιτική
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|x Υγειονομικές απόψεις
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition.
|
650 |
0 |
0 |
|a Public health
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία.
|
650 |
0 |
0 |
|a Public health
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Δημόσια υγεία
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Public health
|z Greece
|
700 |
0 |
1 |
|a Ζηλίδης
|b Χρήστος Δ.
|
710 |
0 |
1 |
|a University Studio Press
|
710 |
0 |
1 |
|a University Studio Press
|
710 |
0 |
1 |
|a University Studio Press
|
710 |
0 |
1 |
|a University Studio Press
|
952 |
|
|
|a GR-KoDPT
|b 59cc307c6c5ad13446facd7f
|c 998a
|d 945l
|e QU 145
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-AtTEI
|b 59cc80306c5ad13446fd76a3
|c 998a
|d 945l
|e 613.2 ΖΗΛ
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a CY-NiOUC
|b 5a0428316c5ad14ac1e7d9aa
|c 998a
|d 945l
|e RA503.Z455 1995
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca6246c5ad13446033a01
|c 998a
|d 945l
|e 613.2 ΖΗΛ
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc6796c5ad13446084979
|c 998a
|d 945l
|e RA601 .Z55 1995
|t 7
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd1f126c5ad13446103d2c
|c 998a
|d 945l
|e 613.2 ΖΗΛ 25 Ζ?
|t 3
|x m
|z Books
|