Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
The Cuisine of Sacrifice among...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
The Cuisine of Sacrifice among the Greeks
Main Author:
Detienne, Marcel (1935-)
Other Authors:
Vernant, Jean - Pierre
Format:
Book
Language:
English
French
Published:
Chicago
University of Chicago Press
1989
Subjects:
Ιερά γεύματα
>
Ιστορία
>
Ελλάς
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
276σ. (23εκ.)
Bibliography:
Βιβλιογραφία : σ. 204-217
ISBN:
0-226-14353-8
Similar Items
La cuisine du sacrifice en pays grec/
by: Detienne, Marcel, 1935-
Published: (1979)
Θυσία και μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα/
by: Detienne, Marcel
Published: (2007)
Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κυρίου Schott
by: Schott, Ben (1974-)
Published: (2007)
Απλοποιημένο εγχειρίδιο διατροφής
Published: (2009)
Επιβίωση-2 : η διατροφή των υγειών(από 0-100 χρόνια)
by: Παπαηλιού, Α. Η.
Published: (1978)
×
Loading...