The art of cooking the first modern cookery book /
Main Author: | Maestro Martino. |
---|---|
Corporate Author: | ebrary, Inc. |
Other Authors: | Parzen, Jeremy. |
Format: | Book |
Language: | English Italian |
Published: |
Berkeley :
University of California Press,
c2005.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://site.ebrary.com/lib/ucy/Doc?id=10074319 |
Similar Items
-
Μαγειρικόν/
by: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949-
Published: (1996) -
Πηλιορείτικες και άλλες διαλεγμένες συνταγές μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής: ...και εύκολες λύσεις/
by: Λεμική-Μορφοπούλου, Καίτη
Published: (2000) -
The cook's decameron : a study in taste : containing over two hundred recipes for Italian dishes /
by: Waters, W. G., Mrs.
Published: (1990) -
Νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας/
by: Παραδείση, Χρύσα, 1914-
Published: (1990) -
Σαρακοστιανά: συνταγές για νηστήσιμα φαγητά και γλυκά/
by: Κοκκίνου, Μαριγούλα Δ.
Published: (1993)