Οινολογία: από το σταφύλι στο κρασί/

Main Author: Τσακίρης, Αργύρης, 1954-
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Τρόφιμα και ποτά, 1988
Subjects:
LEADER 00727nam a2200169 a 4500
001 1703635
005 20171111234420.0
008 030423s1988 cy da r 000 u gre d
040 |a CY  |b University of Cyprus  |e AACR2 
050 |a TP548.T72 1988 
100 1 |a Τσακίρης, Αργύρης,  |d 1954- 
245 1 0 |a Οινολογία:   |b από το σταφύλι στο κρασί/  |c Αργύρη Τσακίρη 
260 |a Αθήνα:  |b Τρόφιμα και ποτά,  |c 1988 
300 |a 236 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και αλφαβητικό ευρετήριο. 
650 0 |a Wine and wine making 
952 |a CY-NiOUC  |b 5a044ac86c5ad14ac1eb8dca  |c 998a  |d 945l  |e TP548.T72 1988  |t 1  |x m  |z Books