Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μαγειρικόν/
Table of Contents
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μαγειρικόν/
Main Author:
Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949-
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
Τροχαλία,
1996-
Edition:
2η έκδ. (τ. 1)
Subjects:
Cooking, Greek
Cookbooks
Cooking
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Table of Contents:
τ. 2. Κολυμπώντας σε βαθύτερα νερά.
Similar Items
30 συνταγές μαγειρικής/
by: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949-
Published: (1997)
Πηλιορείτικες και άλλες διαλεγμένες συνταγές μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής: ...και εύκολες λύσεις/
by: Λεμική-Μορφοπούλου, Καίτη
Published: (2000)
Νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας/
by: Παραδείση, Χρύσα, 1914-
Published: (1990)
Σαρακοστιανά: συνταγές για νηστήσιμα φαγητά και γλυκά/
by: Κοκκίνου, Μαριγούλα Δ.
Published: (1993)
The ideal Greek taverna meze/
by: Κυριακίδου, Θέλμα
×
Loading...