Νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας/

Main Author: Παραδείση, Χρύσα, 1914-
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Εκδόσεις "Ιωνία", 1990
Subjects:
LEADER 00896nam a2200217 a 4500
001 1618747
005 20171111234309.0
008 110720s1990 cy da r 000 u gre d
040 |a CY  |b University of Cyprus  |e AACR2 
050 |a TX723.5.G8P3 1990 
100 1 |a Παραδείση, Χρύσα,  |d 1914- 
240 1 0 |a Μαγειρική, ζαχαροπλαστική 
245 1 0 |a Νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας/  |c Χρύσας Παραδείση 
246 1 8 |a Μαγειρική, ζαχαροπλαστική 
260 |a Αθήνα:  |b Εκδόσεις "Ιωνία",  |c 1990 
300 |a 402 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
650 0 |a Cooking, Greek 
650 0 |a Confectionery 
650 0 |a Cooking  |x Encyclopedias 
650 0 |a Cookbooks 
952 |a CY-NiOUC  |b 5a043c806c5ad14ac1ea0671  |c 998a  |d 945l  |e TX723.5.G8P3 1990  |t 1  |x m  |z Books