Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
The world food situation and i...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
The world food situation and its implications
Main Author:
Boerma, Addeke Η.
Corporate Author:
Washington Institute of Foreign Affairs
Format:
Book
Language:
English
Published:
Washington
Washington Institute of Foreign Affairs
1972
Subjects:
Υποσιτισμός
>
Κοινωνικές απόψεις
>
Αναπτυσσόμενες χώρες
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
ΟΚΕ*-919-HI
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Το δικαίωμα στην τροφή= The right to food= Le droit a la nourriture : παγκόσμια επισιτιστική κρίση και περιβάλλον: [ημερίδα]/
Published: (2009)
How third world rural households adapt to dietary energy stress : the evidence and the issues
by: PAYNE, Philip
Published: (1994)
La malnutrition proteino energetique severe: Traitement et conduite therapeutique
Published: (1982)
Die idiopathischen Atrophien (die trockenen Zehrungen)
by: Grimm, Wilhelm
Published: (1840)
Έρευναι περί των μεταβολών του ποσού του δωδεκαδακτυλικού υγρού και των εν αυτώ παγκρεατικών ενζύμων επί των εν υποσιτισμού νοσούντων ανθρώπων
by: Λιναρδάκης, Βασίλης Σ.
Published: (1961)
×
Loading...