Ηδονικές γεύσεις: νεωτερισμός και εξωτισμός στον αιώνα των φώτων/

Main Author: Camporesi, Piero
Other Authors: Τσίτσοβιτς - Radim, Τόνια, Λιβιεράτος, Κώστας
Format: Book
Language:Greek
Italian
Published: Αθήνα: Αλεξάνδρεια, 2003
Edition:1η έκδ.
Series:Νεότερη και σύγχρονη ιστορία
Subjects:
LEADER 01505nam a2200325 a 4500
001 1555001
005 20171111233642.0
008 071121s2003 cy da r 000 u gre d
020 |a 9602212578  |q χαρτόδ. 
040 |a CY  |b University of Cyprus  |e AACR-2 
041 1 |a gre  |h ita 
050 |a GT2853.I8C3615 2003 
100 1 |a Camporesi, Piero 
240 1 3 |a Il brodo indiano: edonismo ed esotismo nel Settecento 
245 1 0 |a Ηδονικές γεύσεις:   |b νεωτερισμός και εξωτισμός στον αιώνα των φώτων/  |c Piero Camporesi ; μετάφραση Τόνια Τσίτσοβιτς ; επιμέλεια Κώστας Λιβιεράτος 
250 |a 1η έκδ. 
260 |a Αθήνα:  |b Αλεξάνδρεια,  |c 2003 
300 |a 164 p. :  |b 21 cm. 
490 0 |a Νεότερη και σύγχρονη ιστορία 
500 |a Μετάφραση του: Il brodo indiano : edonismo ed esotismo nel Settecento. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές. 
650 0 |a Food habits  |x History  |y 18th century  |z Italy 
650 0 |a Dinners and dining  |x History  |y 18th century  |z Italy 
650 0 |a Hedonism 
650 0 |a Exoticism 
651 0 |a Italy  |x Civilization  |x French influences 
651 0 |a Italy  |x Social life and customs 
700 1 |a Τσίτσοβιτς - Radim, Τόνια  
700 1 |a Λιβιεράτος, Κώστας  
952 |a CY-NiOUC  |b 5a0432096c5ad14ac1e8e95d  |c 998a  |d 945l  |e GT2853.I8C3615 2003  |t 1  |x m  |z Books