Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Vinegar products/
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Vinegar products/
Main Author:
Poultney, S. V.
Format:
Book
Language:
English
Published:
London:
Chapman & Hall,
1949
Subjects:
Cooking (Relishes)
Canning and preserving
Vinegar
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
TX819.A1P68 1949
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Making and using flavored vinegars
by: Andrews, Glenn
Published: (1991)
Το ξύδι /
by: Βέκιου, Άννα
Published: (2013)
The herbalist in the kitchen
by: Allen, Gary
Published: (2007)
Pure ketchup : a history of America's national condiment with recipes /
by: Smith, Andrew F., 1946-
Published: (1996)
Μπαχαρικά & βότανα στην κουζίνα : περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα /
by: Γιώτης, Αλέξανδρος.
Published: (2006)
×
Loading...