Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τα χοιροσφάγια στη Μύκονο:...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τα χοιροσφάγια στη Μύκονο: γεύσεις θυσίας/
Main Author:
Ρουσουνέλος, Δημήτρης
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήναι:
Ίνδικτος,
2002
Subjects:
Slaughtering and slaughter-houses
>
Greece
>
Mykonos Island
Pork industry and trade
>
Greece
>
Mykonos Island
Cooking (Pork)
Μύκονος (Ελλάδα)
>
Κοινωνική ζωή και έθιμα
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
TS1966.G8R68 2002
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Animal to edible/
by: Vialles, Noelie
Published: (1994)
Le sang et la chair : les abattoirs des pays de l'Adour /
by: Vialles, Noelie
Published: (1987)
Animal to edible/
by: Vialles, Noelie
Published: (1994)
Πολιτιστικό κέντρο και φοιτητικός ξενώνας στη Μύκονο /
by: Σταυρόπουλος, Ιων
Πολιτιστικό κέντρο και φοιτητικός ξενώνας στη Μύκονο /
by: Σταυρόπουλος, Ιων
×
Loading...