|
|
|
|
LEADER |
02381nam a2200325 a 4500 |
001 |
1494003 |
005 |
20171111233551.0 |
008 |
080514s20022005r da erci 001 u fre d |
020 |
|
|
|a 9605384299
|q τ. 1
|
020 |
|
|
|a 9605385538
|q τ. 2
|
020 |
|
|
|a 9605385554
|q τ. 3
|
020 |
|
|
|a 9605385546
|q τ. 4
|
040 |
|
|
|a CY
|b Βιβλιοθήκη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου
|e AACR2
|
240 |
1 |
0 |
|a L' apport del' ordina teur au developpement de la competence de comprehension et de production
|
245 |
1 |
3 |
|a La tecnologie dans l' enseignement du francais/
|c Γιάννης Χάριτος...[κ.ά]
|
246 |
1 |
3 |
|a L' apport del' ordina teur au developpement de la competence de comprehension et de production
|
260 |
|
|
|a Les TIC: Outlis pour optimiser l' acte didactique
|b Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο,
|c 2002-2005
|a Πάτρα:
|
300 |
|
|
|a 4 τ. :
|b πιν. ;
|c 28 εκ.
|
500 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών. Πρόγραμμα Σπουδών: Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας. Θεματική Ενότητα: La technologie dans l' enseignement du francais -- Σ.τ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές.
|
505 |
0 |
|
|a Τ. 1 Le document audiovisuel/televisuel en classe de langue/ συγγραφή Γιάννης Χαρίτος -- τ. 2 L' ordinateur au service de l' apprentissage du FLE/ συγγραφή Μαρία Δαμάσκου -- τ. 3 L' apport del' ordina teur au developpement de la competence de comprehension et de production/ συγγραφή Μαρία Δαμάσκου -- τ. 4 Les TIC: Outlis pour optimiser l' acte didactique/ συγγραφή Μαρία Δαμάσκου.
|
650 |
|
0 |
|a French language
|x Study and teaching
|
650 |
|
0 |
|a French literature
|x Study and teaching
|
650 |
|
0 |
|a French language
|x Study and teaching
|x Handbooks, manuals, etc.
|
650 |
|
0 |
|a Multimedia in education
|
650 |
|
0 |
|a French language
|x Study and teaching
|x Foreign speakers
|
650 |
|
0 |
|a French language
|x Textbooks for Foreign Speakers
|
700 |
1 |
|
|a Χαρίτος, Γιάννης
|
710 |
0 |
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
952 |
|
|
|a CY-NiOUC
|b 5a04284d6c5ad14ac1e7dc4e
|c 998a
|d 945l
|e P51.T43
|t 4
|x m
|z Books
|