|
|
|
|
LEADER |
01467nam a2200241 a 4500 |
001 |
1488612 |
005 |
20171111233546.0 |
008 |
140520t2005 ||| s ||| | gre d |
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|
050 |
1 |
4 |
|a TX537
|b .H45 2005
|
110 |
1 |
|
|a Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης.
|
245 |
1 |
0 |
|a Συστήματα διαχείρισης της ασφαλειας των τροφίμων - Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων
|b Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain /Hellenic Standard/
|c Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης ; editor Cyprus Organisation of Standardisation.
|
246 |
1 |
1 |
|a ELOT EN ISO 22000
|
260 |
|
|
|a Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain.
|b Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης,
|c c2005.
|a Αθήνα :
|
300 |
|
|
|a 43 σ. ;
|b digital, PDF file with ill.
|
500 |
|
|
|a Reference number: ΕΛΟΤ EN ISO 22000.
|
500 |
|
|
|a Electronic document available through the internet. Accessible only via CUΤ' s IPs. PDF Format. Acrobat reader is required.
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Standards.
|
650 |
|
0 |
|a Food handling.
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Standards
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Safety measures.
|
710 |
1 |
|
|a Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a7ad6c5ad14ac1e7c37e
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|