Συστήματα διαχείρισης της ασφαλειας των τροφίμων - Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain /Hellenic Standard/

Corporate Authors: Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης., Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.
Format: Book
Language:Greek
Published: Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain. Αθήνα : Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης, c2005.
Subjects:
LEADER 01467nam a2200241 a 4500
001 1488612
005 20171111233546.0
008 140520t2005 ||| s ||| | gre d
040 |a CY-LiCUT 
050 1 4 |a TX537  |b .H45 2005 
110 1 |a Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης. 
245 1 0 |a Συστήματα διαχείρισης της ασφαλειας των τροφίμων - Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων  |b Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain /Hellenic Standard/  |c Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης ; editor Cyprus Organisation of Standardisation. 
246 1 1 |a ELOT EN ISO 22000 
260 |a Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain.  |b Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης,  |c c2005.  |a Αθήνα : 
300 |a 43 σ. ;  |b digital, PDF file with ill. 
500 |a Reference number: ΕΛΟΤ EN ISO 22000. 
500 |a Electronic document available through the internet. Accessible only via CUΤ' s IPs. PDF Format. Acrobat reader is required. 
650 0 |a Food  |x Standards. 
650 0 |a Food handling. 
650 0 |a Food  |x Standards 
650 0 |a Food  |x Safety measures. 
710 1 |a Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a7ad6c5ad14ac1e7c37e  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 1  |x m  |z Books