Γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και ηθική τροφίμων= Genetically modified food and food ethics/

Main Author: Γρηγοράκης, Κρίτων
Corporate Author: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης
Format: Book
Language:Greek
English
Published: Αθήνα: [χ.ο.], 2003
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΠΕ 664 ΓρηΚ γ 20031ΠροβολήOPAC