Συγκριτική μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας λευκών και ερυθρών κρασιών, ιδιαίτερα ως προς ορισμένες αντιοξειδωτικές ουσίες (ρεσβερατρόλη) και του λυκοπενίου της τομάτας και προϊόντων της/

Main Author: Χαραλαμπάκη, Μάγδα
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Other Authors: Νικολόπουλος, Ευάγγελος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2002
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΠΕ 660 ΧαρΜ σ 20021ΠροβολήOPAC