Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Der landwirtschaftliche Brenne...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Der landwirtschaftliche Brennereibetrieb/
Main Author:
Rudiger, Max
Format:
Book
Language:
German
Published:
Stuttgart:
Ferdinand Enke,
1952
Edition:
6e Aufl.
Subjects:
Wine and wine making
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
xi, 239 p. : ill., tabs ; 22 cm.
Bibliography:
Includes index
Similar Items
Οινοτεχνία.: Πως να φτιάνεις άριστα κρασιά, από το κρασάμπελο και το μούστο ώς το βαρέλι και το κρασί/
by: Ζαχαρόπουλος, Ιγνάτιος
Published: (1952)
The technology and biochemistry of wine/
by: Farkas, Jan
Published: (1988)
Oz Clarke's wine factfinder and taste guide
by: Clarke, Oz
Published: (1985)
Πρακτικός οδηγός του οινοποίου/
by: Κλόκκαρης, Αντώνης, 1881-1956
Published: (1922)
Ανάλυση πολυφαινολικών συστατικών και κινητική εκχύλισής τους κατά την οινοποίηση σταφυλιών ποικιλίας Αγιωργίτικο
by: Ζαχαριά, Αγγελική Η.
Published: (2009)
×
Loading...