Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /

Main Author: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : [χ.ο.], 1982.
Subjects:
LEADER 00843nam a2200217 a 4500
001 961121
005 20171111231429.0
008 980522s1990 gr gre
050 4 |a TX545  |b .M73 1990 
100 1 |a Μπαλατσούρας, Γιώργος Δ. 
245 1 0 |a Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /  |c Γιώργος Δ. Μπαλατσούρα. 
260 |a Αθήνα :  |b [χ.ο.],  |c 1982. 
300 |a 375 σ. ;  |c 23εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 0 |a Food  |x Analysis 
650 0 |a Food conservation 
650 0 |a Food  |x Composition 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Συντήρηση 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Ανάλυση 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Σύσταση 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc4a46c5ad1344607fc12  |c 998a  |d 945l  |e T545.M73 1990  |t 2  |x m  |z Books