Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού πρόβειου γάλακτος και ανίχνευση νοθείας με αγελαδινό γάλα σε τυρί ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. /
Main Author: | Κουτσμανής, Χρήστος. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. |
Other Authors: | Μούτου, Κατερίνα, |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα :
[χ.ό.],
2015.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/45676 |
Similar Items
-
Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού πρόβειου γάλακτος και ανίχνευση νοθείας με αγελαδινό γάλα σε τυρί ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. /
by: Κουτσμανής, Χρήστος.
Published: (2015) -
Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού αίγειου γάλακτος στην Φέτα /
by: Φωτεινιάς, Νικόλαος Ι.
Published: (2015) -
Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού αίγειου γάλακτος στην Φέτα /
by: Φωτεινιάς, Νικόλαος Ι.
Published: (2015) -
Ελληνικό τυρί γεύσεις και συνταγές
by: Μαμαλάκης, Ηλίας (1949-)
Published: (2000) -
Τυρί Απολαύστε το τυρί σε πολλά και νόστιμα πιάτα
Published: (2003)