Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού πρόβειου γάλακτος και ανίχνευση νοθείας με αγελαδινό γάλα σε τυρί ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. /

Main Author: Κουτσμανής, Χρήστος.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Μούτου, Κατερίνα,
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα : [χ.ό.], 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/45676
LEADER 01322nam a2200241 a 4500
001 939236
005 20171111231410.0
008 161123s2015 gr af 000 0 gre|c
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 4 |2 22  |a 664.07 
100 1 |a Κουτσμανής, Χρήστος. 
245 1 0 |a Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού πρόβειου γάλακτος και ανίχνευση νοθείας με αγελαδινό γάλα σε τυρί ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. /  |c Χρήστος Κουτσμανής ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Αικατερίνη Μούτου. 
260 |a Λάρισα :  |b [χ.ό.],  |c 2015. 
300 |a 90 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
500 |a 1 CD-ROM. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 77-90. 
650 7 |a Τυρί  |x Ποιοτικός έλεγχος. 
650 7 |a Χημεία τροφίμων. 
650 4 |a Μοριακοί δείκτες. 
700 1 |a Μούτου, Κατερίνα, 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
856 4 0 |b Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.  |u http://hdl.handle.net/11615/45676 
952 |a GRThAnMak  |b 59cca3876c5ad1344602bc2d  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books