Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες/
Main Author: | Μοσχοβίδη, Γεωργία Α. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Γιαννούλη, Περσεφόνη, Γούναρης, Ιωάννης Γ., Γέμτος, Θεοφάνης Α. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/321 |
Similar Items
-
Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/
by: Καλτσά, Άννα Κ.
Published: (2010) -
Έλεγχος και διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, συσκευασία τροφίμων : τμήμα τροφίμων: πρακτικά σεμιναρίου
Published: (1991) -
Συσκευασία τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004) -
Συσκευασία τροφίμων Κωνσταντίνου Αλ. Δημούλα
by: Δημούλας, Κωνσταντίνος Αλ.
Published: (1986) -
Εργαστηριακές ασκήσεις συσκευασίας τροφίμων
by: Καζάζης, Ιωάννης
Published: (1983)