|
|
|
|
LEADER |
01072nam a2200193 a 4500 |
001 |
86714 |
005 |
20171111224435.0 |
008 |
000421s1983 j 000 yygre |
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
082 |
1 |
|
|2 21η έκδ.
|a 641.37071
|
100 |
0 |
1 |
|a Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
|
245 |
1 |
|
|a Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων Ι
|c Νέρωνα Παναγιωτόπουλου
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b ΟΕΔΒ
|c 1983
|
300 |
1 |
|
|a 291,[1]σ.
|c 24εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Άνω του τίτλου: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κέντρα Ανωτέρας Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως. Ανώτερες Σχολές Τεχνολόγων Τροφίμων
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 288-291
|
650 |
1 |
|
|a Γαλακτοκομικά προϊόντα
|x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη)
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59043f356c5ad119ff965a4e
|c 995b
|d 995e
|e ΕΚΠ-5212-KE
|t 2
|x m
|z Books
|