Το ISO στις τουριστικές επιχειρήσεις μελέτη περίπτωσης catering/ξενοδοχεία: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Ραυτόπουλος, Αντώνιος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/3A2D91D19950412FC22574950052241F/?OpenDocument |
Similar Items
-
Housekeeping παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Πουλάκη, Ζωή
Published: (2007) -
Service quality ποιότητα εξυπηρέτησης εταιρειών μαζικής εστίασης: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Σαραντοπούλου, Ιωάννα
Published: (2007) -
Διασφάλιση ποιότητας και εφαρμογή του ISO 9001 στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις η περίπτωση του Hotel Kastro: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μαδούλκα, Αικατερίνη
Published: (2008) -
Ποιότητα υπηρεσιών (service quality) ικανοποίηση πελατών στον ξενοδοχειακό τομέα: έρευνα σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής/
by: Ξυδά, Μαγδαληνή
Published: (2008) -
Η εφαρμογή της στρατηγικής της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας στα μικρά ξενοδοχεία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Δουλγαρόγλου, Ιωάννης
Published: (2007)