Το ελαιόλαδο : χημική σύνθεση, τεχνολογία, ποιοτικός έλεγχος, βιολογική αξία /

Main Author: Κυριτσάκης, Απόστολος (Author)
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις, 1988.
Subjects:
LEADER 00825nam a2200169 a 4500
001 861647
005 20171111231307.0
008 060910s1988 gr gr 00010 gre d
082 0 |a 664.362 
100 1 |4 aut  |a Κυριτσάκης, Απόστολος 
245 1 0 |a Το ελαιόλαδο :  |b χημική σύνθεση, τεχνολογία, ποιοτικός έλεγχος, βιολογική αξία /  |c Απόστολου Κυριτσάκη. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις,  |c 1988. 
300 |a 307 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφίες και ευρετήριο. 
650 1 0 |a Ελαιόλαδο 
650 1 0 |a Olive oil 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc7bfe6c5ad13446fcb1c6  |c 998a  |d 945l  |e 664.362 ΚΥΡ  |t 2  |x m  |z Books