Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατα ISO 22000:2005 σε τεμαχιστήριο κρέατος και ανασκόπηση λοιπών σχετικών προτύπων [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Αργύρη, Αποστολία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/BF8BB21DB5FCE70EC225781D005C5893/?OpenDocument |
Similar Items
-
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Μελέτη ανάλυση επικινδυνότητας και καθορισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου στην παταγωγή τυποποιημένης σαλάτας λαχανικών εφαρμογή του ISO 22000: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αλεξανδράκη, Μαρία
Published: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 22000:2005 σε βιοτεχνία σαλατών στο Ηράκλειο Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /
by: Ιωαννίδης, Βασίλειος
Published: (2010) -
Μετάβαση από το HACCP 1416 στο ISO 22000 και πρακτικές εφαρμογές [Διπλωματική διατριβή] /
by: Πανταζόπουλος, Σωτήρης
Published: (2007) -
Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Πιπεράκη, Καλλιόπη
Published: (2010)