LEADER 02177nam a2200337 a 4500
001 850035
005 20171111231256.0
008 110315s2010 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Αργύρη, Αποστολία 
245 1 0 |a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατα ISO 22000:2005 σε τεμαχιστήριο κρέατος και ανασκόπηση λοιπών σχετικών προτύπων  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Αργύρη Αποστλία 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2010 
300 |a 1 Cd-rom (3 MB) :  |b διαγρ., σχήμ., πιν. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
500 |a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Σύστημα διασφάλισης ποιότητας  |x Εφαρμογή 
650 1 0 |a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας  |x Πρότυπο ISO 22000:2005 
650 1 0 |a Πρότυπο ISO 22000: 2005 
650 1 0 |a ISO 22000 Σειρά Προτύπων 
650 1 0 |a Έλεγχος ποιότητας 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου  |x Σύστημα ποιότητας 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP 
650 1 0 |a Κρέας  |x Τυποποίηση  |x Πρότυπα 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/BF8BB21DB5FCE70EC225781D005C5893/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7a956c5ad13446fc6c9a  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books