|
|
|
|
LEADER |
02177nam a2200337 a 4500 |
001 |
850035 |
005 |
20171111231256.0 |
008 |
110315s2010 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Αργύρη, Αποστολία
|
245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατα ISO 22000:2005 σε τεμαχιστήριο κρέατος και ανασκόπηση λοιπών σχετικών προτύπων
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Αργύρη Αποστλία
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (3 MB) :
|b διαγρ., σχήμ., πιν.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Σύστημα διασφάλισης ποιότητας
|x Εφαρμογή
|
650 |
1 |
0 |
|a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας
|x Πρότυπο ISO 22000:2005
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο ISO 22000: 2005
|
650 |
1 |
0 |
|a ISO 22000 Σειρά Προτύπων
|
650 |
1 |
0 |
|a Έλεγχος ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|x Σύστημα ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP
|
650 |
1 |
0 |
|a Κρέας
|x Τυποποίηση
|x Πρότυπα
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/BF8BB21DB5FCE70EC225781D005C5893/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc7a956c5ad13446fc6c9a
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|