|
|
|
|
LEADER |
01495nam a2200229 a 4500 |
001 |
847331 |
005 |
20171111231254.0 |
008 |
120424s2012 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 641.373
|
100 |
1 |
|
|a Αθανασούλας, Αντώνιος Α.
|
245 |
1 |
0 |
|a Συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε κεφαλοτύρι, σκληροτύρι και γραβιέρα/
|c Αντώνιος Αριστοτέλη Αθανασούλας ; [επιβλέπων καθηγητής Ιωάννης Αρβανιτογιάννης]
|
260 |
|
|
|a Λάρισα:
|b [χ.ό.],
|c 2012
|
300 |
|
|
|a ii, 113 σ. :
|b διαγρ., εικ. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 cd-rom
|
500 |
|
|
|a Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή: Ποιότητα-Ασφάλεια Τροφίμων και Υδάτων και Δημόσια Υγεία.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 96-102).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΥΡΙ *
|
700 |
1 |
|
|a Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Επιστημών Υγείας.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Ιατρικής
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc7a406c5ad13446fc5c56
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 641.33 ΑΘΑ
|t 2
|x m
|z Books
|