Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
Main Author: | Τζία, Κωνσταντίνα |
---|---|
Corporate Author: | Παπασωτηρίου |
Other Authors: | Παππά, Φλωρεντία |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Παπασωτηρίου,
2005
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης
by: Τζιά, Κωνσταντίνα
Published: (2005) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Published: (1996) -
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε μονάδα υγείας - νοσοκομείο/
by: Καπετανίδου, Τριανταφυλλιά
Published: (2010) -
Food safety in shrimp processing: a handbook for shrimp processors, importers, exporters and retailers/
by: Kanduri, Laxman
Published: (2002) -
HACCP
by: Mortimore, Sara
Published: (2001)