|
|
|
|
LEADER |
01126nam a2200241 a 4500 |
001 |
835030 |
005 |
20171111231243.0 |
008 |
090508s gr r 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9607530594
|
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.07
|
100 |
1 |
|
|a Τζία, Κωνσταντίνα
|
245 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
|c Κωνσταντίνα Τζία, Φλωρεντία Παππά
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b Παπασωτηρίου,
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 313 σ. :
|b πίν., σχεδ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
1 |
0 |
|a ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ *
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
|
700 |
1 |
|
|a Παππά, Φλωρεντία
|
710 |
|
|
|a Παπασωτηρίου
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc78c76c5ad13446fc1204
|c 998a
|d 945l
|e 664.07 ΤΖΙ
|t 1
|x m
|z Books
|