Μικροβιακή ποιότητα ελληνικών τύπων μελιού : πόσο ασφαλή είναι /
Main Author: | Παπαευαγγέλου, Φωτεινή |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας |
Other Authors: | Μόσιαλος, Δημήτρης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2011
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αντιμικροβιακή δράση ελληνικών τύπων μελιού έναντι βακτηρίων κλινικής σημασίας/
by: Ανθιμίδου, Ελένη
Published: (2011) -
Αντιμικροβιακή δράση ελληνικών τύπων μελιού έναντι βακτηρίων κλινικής σημασίας/
by: Οικονόμου, Κωνσταντίνα
Published: (2013) -
Αναστολή της παραγωγής μολυσματικών παραγόντων (virulence factors) από την Pseudomonas aeruginosa παρουσία μελιού/
by: Κουβάτση, Αντωνία
Published: (2013) -
Απομόνωση και ταυτοποίηση βακτηρίων από το μέλι με αντιμικροβιακή δράση/
by: Τζήκου, Αικατερίνη
Published: (2013) -
Απομόνωση και ταυτοποίηση βακτηρίων από το μέλι με αντιμικροβιακή δράση/
by: Κουτσού, Ιωάννα
Published: (2012)