|
|
|
|
LEADER |
01044nam a2200217 a 4500 |
001 |
629891 |
005 |
20171111230408.0 |
008 |
110401s2010----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 636.50852
|
100 |
1 |
|
|a Αρβανίτη, Αικατερίνη
|
245 |
0 |
0 |
|a Διαιτητική εκτίμηση γλυκερόλης στη διατροφή ορνιθίων κρεοπαραγωγής/
|c Αρβανίτη Αικατερίνη ; επιβλέπων Φεγγερός Κωνσταντίνος
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 83 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 80-83
|
650 |
0 |
0 |
|a Poultry
|x Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Broilers (Poultry)
|
700 |
1 |
|
|a Φεγγερός, Κωνσταντίνος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/220
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc190c6c5ad13446f72da2
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 636.50852 ΑΡΒ
|t 1
|x m
|z Books
|