Διαιτητική εκτίμηση γλυκερόλης στη διατροφή ορνιθίων κρεοπαραγωγής/

Main Author: Αρβανίτη, Αικατερίνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Φεγγερός, Κωνσταντίνος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/220
LEADER 01044nam a2200217 a 4500
001 629891
005 20171111230408.0
008 110401s2010----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 636.50852 
100 1 |a Αρβανίτη, Αικατερίνη 
245 0 0 |a Διαιτητική εκτίμηση γλυκερόλης στη διατροφή ορνιθίων κρεοπαραγωγής/  |c Αρβανίτη Αικατερίνη ; επιβλέπων Φεγγερός Κωνσταντίνος 
260 |c 2010 
300 |a 83 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 80-83 
650 0 0 |a Poultry  |x Nutrition 
650 0 0 |a Broilers (Poultry) 
700 1 |a Φεγγερός, Κωνσταντίνος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/220 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc190c6c5ad13446f72da2  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 636.50852 ΑΡΒ  |t 1  |x m  |z Books