Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /

Main Author: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι : [χ.ό.], 1972.
Subjects:
LEADER 00908nam a2200205 a 4500
001 487854
005 20171111225916.0
008 990108s1972 gr b 000 0 gre d
050 1 4 |a TX541  |b .Z36 1972 
100 1 4 |a Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ. 
245 1 4 |a Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /  |c Δημητρίου Αντ. Ζαμπέλα. 
260 1 4 |a Αθήναι :  |b [χ.ό.],  |c 1972. 
300 1 4 |a 329 σ. ;  |c 24 εκ. 
500 1 4 |a Προς χρήσιν των φοιτητών της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών. 
504 1 4 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 328-329) 
650 1 4 |a Food  |x Analysis. 
650 1 4 |a Food  |x Composition. 
650 1 4 |a Τρόφιμα  |x Ανάλυση. 
650 1 4 |a Τρόφιμα  |x Σύνθεση. 
952 |a GrThPMO  |b 59afd7bf6c5ad17d7e59c84a  |c 952a  |d 9528  |e TX541.Z36 1972  |t 7  |x m  |z Books