Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
Main Author:
Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήναι :
[χ.ό.],
1972.
Subjects:
Food
>
Analysis.
Food
>
Composition.
Τρόφιμα
>
Ανάλυση.
Τρόφιμα
>
Σύνθεση.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Item Description:
Προς χρήσιν των φοιτητών της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών.
Physical Description:
329 σ. ; 24 εκ.
Bibliography:
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 328-329)
Similar Items
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
by: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Published: (1982)
Food chemistry
Published: (1996)
Αρχές παρασκευής τροφίμων /
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2000)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1985)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1996)
×
Loading...