Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
Main Author: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
---|---|
Other Authors: | Τζούρος, Νικόλαος Η. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
c2004.
|
Subjects: |
Similar Items
-
HACCP : a practical approach /
by: Mortimore, Sara
Published: (1998) -
Food microbiology
by: Adams, M. R.
Published: (2008) -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων /
by: Ροδής, Παναγιώτης Σ.
Published: (1986) -
Food microbiology /
by: Adams, M. R.
Published: (1995) -
The technology of food preservation /
by: Desrosier, Norman W
Published: (1970)