Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /

Main Author: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Other Authors: Τζούρος, Νικόλαος Η.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Σταμούλης, c2004.
Subjects:
LEADER 01515nam a2200277 a 4500
001 4450
005 20171111224311.0
008 060607s gr 00010 gre
020 0 0 |a 9603515272 
082 0 0 |2 21  |a 664.0015 
100 0 0 |a Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. 
245 1 0 |a Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /  |c Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Νικόλαος Η. Τζούρος. 
260 1 0 |a Αθήνα :  |b Σταμούλης,  |c c2004. 
300 0 0 |a 310 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 24 εκ. 
500 0 0 |a Περιλαμβάνει ευρετήριο. 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες. 
505 0 0 |a HACCP κατηγόριες τροφίμων - Κίνδυνοι κατά τη μεταχείριση τροφίμων - Επιλογή, συντήρηση και μεταχείριση τροφίμων - Ασφαλής εκτέλεση συνταγών στο σπίτι. 
650 0 0 |a Food  |x Microbiology 
650 0 0 |a Food  |x Safety measures 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Μικροβιολογία 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Μέτρα ασφάλειας 
650 0 4 |a Food  |x Preservation 
650 0 4 |a Canning and preserving 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Συντήρηση  
700 1 0 |a Τζούρος, Νικόλαος Η. 
952 |a GrTHDAPL  |b 590399536c5ad119ff906671  |c 952a  |d 9528  |e 664.0015 Αρβ  |t 1  |x m  |z Books