Ελληνική κουζίνα Παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα

Main Author: Πέσκιας, Χριστόφορος
Other Authors: Δρακόπουλος , Γιώργος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Εφημ. Η Καθημερινή c2009
Series:«Οι» σεφ προτείνουν 9
Subjects:
LEADER 00816nam a2200205 a 4500
001 408184
005 20171111225623.0
008 150122s2009||||GRa||| 000 yygre
020 0 0 |a 978-960-475-100-6 
040 0 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 0 0 |a gre 
082 0 0 |2 21  |a 640 
100 0 0 |a Πέσκιας, Χριστόφορος 
245 1 0 |a Ελληνική κουζίνα  |b Παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα  |c Χριστόφορος Πέσκιας 
260 0 0 |a Αθήνα  |b Εφημ. Η Καθημερινή  |c c2009 
300 0 0 |a 142,[2]σ.  |b εικ.  |c 24εκ. 
490 2 0 |a «Οι» σεφ προτείνουν  |v 9 
650 1 0 |a Μαγειρική, Ελληνική 
700 0 0 |a Δρακόπουλος , Γιώργος 
952 |a GRAtEVE  |b 590946d66c5ad1338a91b79e  |c 995b  |d 995e  |e 11990/2009-2  |t 2  |x m  |z Books