|
|
|
|
LEADER |
00816nam a2200205 a 4500 |
001 |
408184 |
005 |
20171111225623.0 |
008 |
150122s2009||||GRa||| 000 yygre |
020 |
0 |
0 |
|a 978-960-475-100-6
|
040 |
0 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
0 |
0 |
|a gre
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 640
|
100 |
0 |
0 |
|a Πέσκιας, Χριστόφορος
|
245 |
1 |
0 |
|a Ελληνική κουζίνα
|b Παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα
|c Χριστόφορος Πέσκιας
|
260 |
0 |
0 |
|a Αθήνα
|b Εφημ. Η Καθημερινή
|c c2009
|
300 |
0 |
0 |
|a 142,[2]σ.
|b εικ.
|c 24εκ.
|
490 |
2 |
0 |
|a «Οι» σεφ προτείνουν
|v 9
|
650 |
1 |
0 |
|a Μαγειρική, Ελληνική
|
700 |
0 |
0 |
|a Δρακόπουλος , Γιώργος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590946d66c5ad1338a91b79e
|c 995b
|d 995e
|e 11990/2009-2
|t 2
|x m
|z Books
|