Τυρός Αγράφων η Ελληνική γραβίερα
Main Author: | Ζυμάρης, Νικόλαος Π. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήναι
[χ.ε.]
1926
|
Subjects: |
Similar Items
-
Συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε κεφαλοτύρι, σκληροτύρι και γραβιέρα/
by: Αθανασούλας, Αντώνιος Α.
Published: (2012) -
Πρακτική γαλακτοκομία ήτοι γάλα, γιαούρτη, βούτηρον κ. λ. π.
by: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Published: (1939) -
Η μεγάλη εγκυκλοπέδεια, Τυριά
by: Harbutt, Juliet
Published: (2008) -
Τυριά Λεξικό Dumont's : Παραγωγή - Προέλευση - Τύποι - Γεύση
by: Iburg, Anne
Published: (2006) -
Ελληνικό τυρί γεύσεις και συνταγές
by: Μαμαλάκης, Ηλίας (1949-)
Published: (2000)