Ελληνική και διεθνής μαγειρική και ζαχαροπλαστική Μετά επιστημονικών γνώσεων τροφογνωσίας, διαιτολογίας, συμπεριφοράς κλπ.

Main Author: Λάμπρου, Ευσταθία
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι [χ.ε.] 1963
Subjects:
LEADER 00666nam a2200157 a 4500
001 334084
005 20171111225515.0
008 061229s1963 g 000 y gre
040 1 1 |a GR-AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |a 640 
100 0 1 |a Λάμπρου, Ευσταθία 
245 1 |a Ελληνική και διεθνής μαγειρική και ζαχαροπλαστική  |b Μετά επιστημονικών γνώσεων τροφογνωσίας, διαιτολογίας, συμπεριφοράς κλπ. 
260 1 |a Αθήναι  |b [χ.ε.]  |c 1963 
650 1 |a Μαγειρική 
952 |a GRAtEVE  |b 5908ef196c5ad1338a8f69eb  |c 995b  |d 995e  |e ΤΕΧΝ-592-HEG  |t 2  |x m  |z Books