Ελληνική και διεθνής μαγειρική και ζαχαροπλαστική Μετά επιστημονικών γνώσεων τροφογνωσίας, διαιτολογίας, συμπεριφοράς κλπ.
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήναι
[χ.ε.]
1963
|
Subjects: |
LEADER | 00666nam a2200157 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 334084 | ||
005 | 20171111225515.0 | ||
008 | 061229s1963 g 000 y gre | ||
040 | 1 | 1 | |a GR-AtEVE |e AACR2 |
041 | |a gre | ||
082 | 1 | |a 640 | |
100 | 0 | 1 | |a Λάμπρου, Ευσταθία |
245 | 1 | |a Ελληνική και διεθνής μαγειρική και ζαχαροπλαστική |b Μετά επιστημονικών γνώσεων τροφογνωσίας, διαιτολογίας, συμπεριφοράς κλπ. | |
260 | 1 | |a Αθήναι |b [χ.ε.] |c 1963 | |
650 | 1 | |a Μαγειρική | |
952 | |a GRAtEVE |b 5908ef196c5ad1338a8f69eb |c 995b |d 995e |e ΤΕΧΝ-592-HEG |t 2 |x m |z Books |