Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του /
Main Author: | Μάντης, Αντώνιος Ι. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
Αφοi Κυριακίδη,
1993.
|
Edition: | 2η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Γάλα και προϊόντα γάλακτος : τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία /
by: Varnam, Alan H.
Published: (2008) -
Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : ζυμούμενα προίόντα γάλακτος (γιαούρτη - κεφίρ - κουμίς), παγωτό, κρέμα - βούτυρο /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
Published: (1996) -
Μέθοδοι εξετάσεως του γάλακτος και των προίόντων του /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1992) -
Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : ζυμούμενα προίόντα γάλακτος, παγωτό, κρέμα-βούτυρο /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
Published: (2001) -
Γαλακτοκομία : τεχνολογία του γάλακτος /
by: Μανωλκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
Published: (1975)