Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του /

Main Author: Μάντης, Αντώνιος Ι.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Αφοi Κυριακίδη, 1993.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 01928nam a2200385 a 4500
001 2966
005 20171111224310.0
008 020530s1993 gr a 00010 gre d
020 0 0 |a 9603430838 
082 0 0 |2 21  |a 637.141 
100 1 0 |a Μάντης, Αντώνιος Ι. 
245 1 0 |a Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του /  |c Αντώνη Ι. Μάντη. 
250 0 0 |a 2η έκδ. 
260 0 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b Αφοi Κυριακίδη,  |c 1993. 
300 0 0 |a xiv, 358 σ. :  |b εικ. ;  |c 21 εκ. 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο. 
505 0 0 |a Ανθυγιεινή, ακατάλληλα γάλατα - - Ποιοτικός έλεγχος του νωπού γάλατος - - Παστεριωμένο γάλα - - Γάλα μακράς διαρκείας - - Συμπυκνωμένο - - Κονιοποιημένο γάλα - - Ειδικά γάλατα και άλλα προϊόντα - - Γάλατα που έχουν υποστεί ζύμωση - - Κρέμα, βούτυρο - - Τυριά - - Παγωτό - - Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας γάλακτος. 
650 0 0 |a Dairying 
650 0 0 |a Dairy products 
650 0 0 |a Butter 
650 0 0 |a Cheese  |x Varieties 
650 0 0 |a Cheesemaking 
650 0 0 |a Ice cream industry 
650 0 0 |a Milk hygiene 
650 0 0 |a Milk  |x Microbiology 
650 0 0 |a Milk  |x Composition 
650 0 4 |a Γαλακτοκομία 
650 0 4 |a Γαλακτοκομικά προϊόντα 
650 0 4 |a Βούτυρο 
650 0 4 |a Τυρί  |x Ποικιλίες 
650 0 4 |a Τυροκομία 
650 0 4 |a Γάλα, Υγιεινή του 
650 0 4 |a Γάλα  |x Μικροβιολογία 
650 0 4 |a Γάλα  |x Σύνθεση 
952 |a GrTHDAPL  |b 59038c846c5ad119ff8ffb6e  |c 952a  |d 9528  |e 637.141 Μαν  |t 1  |x m  |z Books