|
|
|
|
LEADER |
01928nam a2200385 a 4500 |
001 |
2966 |
005 |
20171111224310.0 |
008 |
020530s1993 gr a 00010 gre d |
020 |
0 |
0 |
|a 9603430838
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 637.141
|
100 |
1 |
0 |
|a Μάντης, Αντώνιος Ι.
|
245 |
1 |
0 |
|a Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του /
|c Αντώνη Ι. Μάντη.
|
250 |
0 |
0 |
|a 2η έκδ.
|
260 |
0 |
0 |
|a Θεσσαλονίκη :
|b Αφοi Κυριακίδη,
|c 1993.
|
300 |
0 |
0 |
|a xiv, 358 σ. :
|b εικ. ;
|c 21 εκ.
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.
|
505 |
0 |
0 |
|a Ανθυγιεινή, ακατάλληλα γάλατα - - Ποιοτικός έλεγχος του νωπού γάλατος - - Παστεριωμένο γάλα - - Γάλα μακράς διαρκείας - - Συμπυκνωμένο - - Κονιοποιημένο γάλα - - Ειδικά γάλατα και άλλα προϊόντα - - Γάλατα που έχουν υποστεί ζύμωση - - Κρέμα, βούτυρο - - Τυριά - - Παγωτό - - Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας γάλακτος.
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairying
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairy products
|
650 |
0 |
0 |
|a Butter
|
650 |
0 |
0 |
|a Cheese
|x Varieties
|
650 |
0 |
0 |
|a Cheesemaking
|
650 |
0 |
0 |
|a Ice cream industry
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk hygiene
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Microbiology
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Composition
|
650 |
0 |
4 |
|a Γαλακτοκομία
|
650 |
0 |
4 |
|a Γαλακτοκομικά προϊόντα
|
650 |
0 |
4 |
|a Βούτυρο
|
650 |
0 |
4 |
|a Τυρί
|x Ποικιλίες
|
650 |
0 |
4 |
|a Τυροκομία
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα, Υγιεινή του
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Μικροβιολογία
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Σύνθεση
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 59038c846c5ad119ff8ffb6e
|c 952a
|d 9528
|e 637.141 Μαν
|t 1
|x m
|z Books
|