Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του /
Main Author:
Μάντης, Αντώνιος Ι.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Αφοi Κυριακίδη,
1993.
Edition:
2η έκδ.
Subjects:
Dairying
Dairy products
Butter
Cheese
>
Varieties
Cheesemaking
Ice cream industry
Milk hygiene
Milk
>
Microbiology
Milk
>
Composition
Γαλακτοκομία
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Βούτυρο
Τυρί
>
Ποικιλίες
Τυροκομία
Γάλα, Υγιεινή του
Γάλα
>
Μικροβιολογία
Γάλα
>
Σύνθεση
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
637.141 Μαν
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Γάλα και προϊόντα γάλακτος : τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία /
by: Varnam, Alan H.
Published: (2008)
Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : ζυμούμενα προίόντα γάλακτος (γιαούρτη - κεφίρ - κουμίς), παγωτό, κρέμα - βούτυρο /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
Published: (1996)
Μέθοδοι εξετάσεως του γάλακτος και των προίόντων του /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1992)
Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : ζυμούμενα προίόντα γάλακτος, παγωτό, κρέμα-βούτυρο /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
Published: (2001)
Γαλακτοκομία : τεχνολογία του γάλακτος /
by: Μανωλκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
Published: (1975)
×
Loading...