Κάνω το δικό μου τυρί & γιαούρτι /

Main Author: Scholz, Wolfgang
Other Authors: Παπαδάκη, Μαρία
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ψύχαλος, c1998.
Subjects:
LEADER 01145nam a2200253 a 4500
001 2963
005 20171111224310.0
008 040225s1998 gr o 00110 gre d
020 0 0 |a 9607920120 
082 0 4 |2 21  |a 637.3 
100 1 0 |a Scholz, Wolfgang 
245 1 0 |a Κάνω το δικό μου τυρί & γιαούρτι /  |c Wolfgang Scholz ; μετάφραση Μαρία Παπαδάκη. 
260 1 0 |a Αθήνα :  |b Ψύχαλος,  |c c1998. 
300 0 0 |a 248 σ. :  |b πίν., σχδγρ., φωτ. ;  |c 21 εκ. 
500 0 0 |a Τίτλος πρωτοτύπου : Kase aus Schaf - und Ziegenmilch. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 242. 
505 0 0 |a Βασικές αρχές της κατεργασίας γάλακτος - - Κατεργασία πρόβειου γάλακτος - - Κατεργασία κατσικίσιου γάλακτος - - Γαλλικό κατσικίσιο τυρί. 
650 0 0 |a Cheesemaking 
650 0 0 |a Cheese 
650 0 0 |a Yogurt 
650 0 4 |a Τυροκομία 
650 0 4 |a Τυρί 
700 1 4 |a Παπαδάκη, Μαρία 
952 |a GrTHDAPL  |b 59038c846c5ad119ff8ffb6a  |c 952a  |d 9528  |e 637.3 Sch  |t 1  |x m  |z Books