Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογικής αξίας του κολλαγόνου και της δυνατότητας χρήσης του κατά την παρασκευή βραστών αλλαντικών
Main Author: | Γαϊτάνος, Γεώργιος Κ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
[χ.ε.]
2001
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αλλαντικά
by: Μαμαλάκης, Ηλίας (1949-)
Published: (2005) -
Επεξεργασία κρέατος/
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος - Επεξεργασία κρέατος
-
Μεταβολή κατά την συντήρηση υπό ψύξη των βιογενών αμινών και των μικροβιολογικών ομάδων σε ζυμούμενα αλλαντικά (αέρος) παραγόμενα στην Ελλάδα/
by: Μιμίδου, Φωτεινή
Published: (2013) -
Βιοχημεία του κολλαγόνου gre
Published: (1971)