Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογικής αξίας του κολλαγόνου και της δυνατότητας χρήσης του κατά την παρασκευή βραστών αλλαντικών

Main Author: Γαϊτάνος, Γεώργιος Κ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη [χ.ε.] 2001
Subjects:
LEADER 00926nam a2200193 a 4500
001 271390
005 20171111224728.0
008 050216s2001 a||| 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 20  |a 660 
100 0 1 |a Γαϊτάνος, Γεώργιος Κ. 
245 1 |a Συμβολή στη μελέτη της τεχνολογικής αξίας του κολλαγόνου και της δυνατότητας χρήσης του κατά την παρασκευή βραστών αλλαντικών  |c Γαϊτάνου Κ. Γεωργίου 
260 1 |a Θεσσαλονίκη  |b [χ.ε.]  |c 2001 
300 1 |a 125σ.  |b εικ.  |c 29σ. 
500 1 |a Εργαστήριο Τεχνολογίας Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 118-125 
650 1 |a Αλλαντικά 
952 |a GRAtEVE  |b 5908a5756c5ad1338a8d469a  |c 995b  |d 995e  |e 07780/2001-1  |t 1  |x m  |z Books