Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης & συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα & περιβάλλον /

Main Author: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Other Authors: Μποσνέα, Λουλούδα Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 2001.
Subjects:
LEADER 01435nam a2200289 a 4500
001 257
005 20171111224308.0
008 020423s2001 gr ado 00110 gre d
020 0 0 |a 9601209816 
082 0 0 |2 21  |a 664.09 
100 1 0 |a Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. 
245 1 0 |a Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης & συσκευασίας τροφίμων :  |b αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα & περιβάλλον /  |c Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Λουλούδα Α. Μποσνέα. 
260 1 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b University Studio Press,  |c 2001. 
300 0 0 |a 382 σ. :  |b εικ., πιν. ;  |c 28 εκ. 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο. 
650 0 0 |a Food  |x Preservation 
650 0 0 |a Food industry and trade 
650 0 0 |a Canning and preserving 
650 0 0 |a Recycling (Waste, etc.) 
650 0 0 |a Food  |x Packaging 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Συντήρηση  
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 0 4 |a Κονσερβοποίηση και συντήρηση 
650 0 4 |a Ανακύκλωση (Απορρίμματα, κ.ά.) 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Συσκευασία 
700 1 4 |a Μποσνέα, Λουλούδα Α. 
952 |a GrTHDAPL  |b 5903745b6c5ad119ff8f32d9  |c 952a  |d 9528  |e 664.09 Αρβ  |t 1  |x m  |z Books